Ràdio enllaç presentació empreses.

EMPRESAS REDAMA

Redama empresa proveïdora d'Internet, transport i telefonia IP a través de ràdio enllaç i infraestructura pròpia, brinda servei de connectivitat a la comarca de Garraf emetent des de Ribes centre i muntanya de l'Montgròs.

Som especialistes en oferir serveis de connectivitat garantida professional i consum il·limitat utilitzant ràdio freqüència i sistemes transmissors i receptors de fabricació nord-americana entra capaços de les millors prestacions quant capacitat i preu disponibles en un mercat en continu creixement i revolució tecnològica.

La nostra experiència en el mercat supera la dècada i comptem amb una cartera de clients de tot respecte tant a Catalunya com a Espanya i Amèrica del Sud.

De seguida, hem ampliat la nostra última paquetització que es distingeix gràcies a una contínua recerca del millor preu i prestacions disponibles al mercat dels operadors de telecomunicacions a través de ràdio freqüència.

Redama AIRE PTP.

Redama ofereix radioenllaç professional a preus molt competitius en el mercat de les telecomunicacions. Connexions de punt a punt per garantir prestacions de el tot semblants a les de la fibra òptica tant en latència, en temps de vida, en capacitat de transport, en velocitat d'elaboració de paquets i d'amplitud de cabal. Volem oferir connexions simètriques a Internet d'àmplia capacitat de cabal per totes les vostres necessitats laborals. La rapidesa a Internet serà òptima per a cadascuna de les tasques diàries de la vostra empresa.

Tarifes AIRE PTP.

TARIFES RADIO ENLLAÇ

Internet lliure de monopolis Catalunyaa

Truqui'ns ja per lliurar-te de el monopoli i tenir una línia d'Internet a tan sols 190 euros mensuals!

¡Crida ja a l'938 96 27 75 o bé a l' 660 92 28 90!